Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ağır sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Içki yangın kapıları umumiyetle çağdaş ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğunlukla 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Yanlış montaj veya bakım, kapının performansını aksi etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller aracılığıyla binalması ve düzenli olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İfinans edildikleri malzemelerin umum iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sürdürmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya gerçek birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde Yangın Kapısı örgülması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe yanlış yapılmaması müstelzim bir fiillemdir.

Report this wiki page